Японське громадське харчування: Зародження

На початку XVIII століття при епосі Едо громадське харчування набуває популярності. Тоді чисельність населення міста в двоє перевищувала чисельність Парижа і більшість з городян були люди з провінції і неодружені чоловіки.
Величезна частина населення проживала в маленьких кімнатках, місця для приготування пиши у них не було. У зв’язку з цим стрімко розвивалося громадське харчування.
Найперший ресторан став справжнім проривом та відкриттям для світу в 1751 році.
Японці вважали своїм обов’язком робити якісну їжу.
Вперше буклети оцінки ресторанів з’явилися в Едо, Кіото і Осаці.
Основною рисою громадського харчування японців був звичай демонструвати муляжі головних страв з цінами на вході біля вітрини.
До їжі неодмінно подавали зелений чай, а чайові залишати було не прийнято. Часто можна було навіть побачити офіціанта, що бігає за європейцями, щоб повернути чайові.
Звичайно ж, зараз таке сприймається з легкою посмішкою.

Оберіть вашу зону доставки

Це дозволить значно скоротити час доставки вашого замовлення

Режим роботи доставки
з 10:00 до 21:00

Режим роботи доставки
з 10:00 до 20:00

Зареєструватись на подію

    ФИО (обязательно)

    Ваш e-mail (обязательно)

    Телефон (обязательно)

      ПІБ (обов'язково)

      Ваш e-mail (обов'язково)

      Телефон (обов'язково)

      Перенаправлення