
З зародженням японського громадського харчування ми вже недавно познайомилися. Що ж було далі?
Велика частина закладів розташовувалася по близькості станцій метро так як саме навколо них звертається все життя у величезних містах.
Цінуй були різні від середніх до високих, залежно від рівня ресторану, страв і звичайно ж не малу роль відігравало високу якість обслуговування клієнтів.
Самим оптимальним і популярним варіантом за ціною і якістю серед мандрівників будуть суші, зроблені за технологією конвеєра, не великі тарілочки проноситься мимо тебе, і ти береш те, що тобі до душі. Ціна страви формується за кольором тарілки.
В кінці офіціант рахує тарілки за кольором і величиною, вказує їх в чеку. Оплату проводять на касі при виході.
Завдяки електронному дисплею можна швидко зробити замовлення.
Іноді кафе радить тільки функції з комплексним харчуванням і поміняти комбінації неможливо.