• F
  • U
  • G
  • U

Унікальні страви японської кухні. Частина 1.

Японські страви по-своєму різноманітні і унікальні. Їх можна поділити на кілька категорій: страви c рисом, локшиною і страви з риби і м’яса.

Рівень термообробки змінює вид від сирого м’яса і риби до продуктів, прожарених в клярі на великому вогні.

Японську локшину поділяють на види: рамен, удон і соба.

Рамен локшина, приготована на бульйоні, її завезли до Японії з Китаю. Найчастіше, використовують курячий бульйон, іноді готують на свинячому бульйоні. Також бульйон воліють на основі морепродуктів. Останнім часом стають поширеними рамен для вегетаріанців.

Для приготування локшини використовують пшеничне борошно і додають яйця.

Удон готують на пшеничному борошні, тільки без яєць. Приготування локшини триває довше локшини для рамен, але вона вважається більш ситної. Локшину удон можна вживати як окрему страву з добавкою соєвого соусу, або як суп.

Собу готують на основі гречаної муки іноді додають пшеничне. Популярна страва з давніх часів епохи Нари, тоді його подавали на чайних церемоніях. Собу зазвичай їдять холодної з добавками спецій і соєвим соусом. Зрідка собу додають в розпечений бульйон.

При поїданні локшини, в країні прицмокують, демонструючи і передаючи неймовірний смак цієї страви.

Кілька видів локшини можна спробувати і в нашому меню.

Оберіть вашу зону доставки

Це дозволить значно скоротити час доставки вашого замовлення

Режим роботи доставки
з 11:00 до 22:00

Режим роботи доставки
з 10:00 до 21:00

Зареєструватись на подію

ФИО (обязательно)

Ваш e-mail (обязательно)

Телефон (обязательно)

ПІБ (обов'язково)

Ваш e-mail (обов'язково)

Телефон (обов'язково)

Перенаправлення