День подяки праці Kinro-Kanshya no Hi

Всі знають про японську працьовитість. Воно закладається на генетичному рівні, підкріплюється почуттям обов’язку і колективізму.

23 листопада країна відзначає День подяки праці (Kinro-Kanshya no Hi). Це загальнонаціональний вихідний день.

Свято в його нинішньому вигляді заснували в 1948 році, а історично день називався «Свято нового врожаю». Японці дякують один одному за участь у розвитку та процвітаннi своєї країни і суспільства.

Перевірити і порівняти власну працьовитість зі знаменитим японським трудоголізмом може кожен турист. Наприклад, спробувати тиснути рис старовинним дідівським способом – з серпом в руках. Такі майстер-класи проводяться у багатьох сільськогосподарських районах, наприклад, на південному острові Кюсю.

Як правило, короткий і веселий туристичний трудовой мацурі завершується колоритною трапезою в селянській хаті і знайомством з побутом японських селян.

Оберіть вашу зону доставки

Це дозволить значно скоротити час доставки вашого замовлення

Режим роботи доставки
з 10:00 до 20:00

Режим роботи доставки
з 10:00 до 20:00

Зареєструватись на подію

    ФИО (обязательно)

    Ваш e-mail (обязательно)

    Телефон (обязательно)

      ПІБ (обов'язково)

      Ваш e-mail (обов'язково)

      Телефон (обов'язково)

      Перенаправлення